Telephone: +0800 123 4567
+0800 123 4567
 

Compania noastră se concentrează pe RAM, SSD și accesorii pentru computer de mulți ani, a insistat întotdeauna pe inovația tehnologică și calitatea întreținerii, niciodată slack-ul nu este cel mai bun sinonim pentru AITC!

Servicii

Serviciul perfect pentru a oferi cele mai bune feedback-uri, satisfacția clienților este cea mai mare realizare a noastră.

Calitate

De bună calitate pentru a oferi produselor cea mai înaltă performanță, mergeți spre viitorul tehnologiei high-end.

Profesionalism

Professional technology to create a good standard, holds the spirit of better than better.

Inovatie

Continuă și aderă la conceptul de inovație, întotdeauna depășit vremurile.

Lucrul in echipa

Echipa de profesioniști are o mare înțelegere, se aventurează spre obiectiv.

Despre RAM-ul AITC

Deoarece sistemul trebuie să se bazeze tot timpul pe accesul pe termen scurt la date, o memorie bună este relativ importantă. Memoria noastră este stabilă și durabilă, după testări riguroase 100% și un grad ridicat de asigurare a compatibilității, ypu o poate folosi cu o fiabilitate absolută!

Despre SSD-ul AITC

SSD cu capacitate completă și performanță excelentă, cunoscut ca cel mai inteligent și eficient program de actualizare a performanței computerului. SSD-urile noastre utilizează cea mai recentă tehnologie de optimizare a firmware-ului și o selecție strictă de particule Flash, nu numai că măresc foarte mult capacitatea de stocare SSD, dar stabilizează și îmbunătățesc simultan performanța.