Subțire puțin.

subțire - definiție și paradigmă | dexonline

Pagina principala Patrick Bruel, cu 10 kilograme mai puțin, surprinzător de subțire în Ramatuelle foto Patrick Bruel apare cu o subțire surprinzătoare în platoul celui mai recent film al său. Poate că a slăbit aproape zece kilograme.

subțire puțin

Cântărețul și actorul de 60 de ani a împărtășit într-adevăr fanilor săi o fotografie din culise a noii sale filmări. Dar ceea ce l-a surprins a fost că părea să fi slăbit multe kilograme.

subțire puțin

Aproape zece, potrivit unor utilizatori de internet. Trebuie spus că a avut recent un leac în sudul Spaniei. Și nu este prima dată.

subțire puțin

În plus, Patrick Bruel este în centrul atenției în cea mai subțire puțin revistă Télé, care dezvăluie locul în care își petrece vacanța. La antipodele activităților sale artistice, el fabrică acolo un ulei de măsline excepțional ".

subțire puțin

Articole similare Aceste articole vă pot interesa Patrick Bruel, intimitate despachetată cu Clémence - încredere uimitoare la Michel Denisot Chiar dacă Patrick Bruel este urmărit în mod regulat de paparazzi în timpul călătoriilor sale cu partenerul său Clémence, o drăguță brunetă din Patrick Bruel - subțire puțin părăsit Franța, căsătoria sa amânată foto Chiar înainte de anunțul reconfinării, Patrick Bruel a avut timp să plece cu barca spre Spania.

A părăsit Franța. Această decizie este Jenifer, teribilă cădere - Încredere îngrijorătoare a lui Patrick Bruel Curând înapoi pe scenă pentru un flux live, Jenifer a fost îngrozită de o cădere teribilă care a avut loc anul trecut pe marginea unui concert de Marc Lavoine va fi în curând tată - Abordarea furioasă a lui Patrick Bruel În timp ce Subțire puțin Lavoine intenționează să guste paternitatea pentru a cincea și pentru prima dată în relația sa cu frumoasa sa scriitoare, un comentariu Publicat de Nolwenn A.

După ce am colaborat cu mai multe reviste și site-uri web franceze, din am decis să mă stabilesc în Maroc din motive personale.

Asevedeași